Odkazy

verze pro tisk

Moderní povlečení: Trendy pro podzim 2014

11. srpen 2014

Ačkoliv ještě panuje horké léto, už je čas myslet na podzim. A to i co se týče vybavení do ložnice. Zapomenout byste neměli ani na ložní povlečení. Už nyní se nechte inspirovat tipy, jaké moderní povlečení bude trendy pro podzim 2014.

Podzim už bývá chladný, proto zvolte ložní povlečení, které je teplejší. Satén, jímž nyní možná máte povlečenou deku, raději vyměňte, jakmile začnou být noci chladné. Pro podzimní období jsou vhodnější jiné materiály.

Bavlněné povlečení

Bavlněné povlečení je pro podzimní čas přímo ideální. Má totiž vynikající hřejivé vlastnosti. Spolu s dostatečně tlustou a hřejivou peřinou se v noci budete cítit pohodlně a nebudete se budit zimou.

Krepové povlečení

Kromě klasické bavlny jsou vhodné také další varianty. Jednou z nich je krepové povlečení. Krep je speciálně upravovanou bavlnou, která má osobitý pomačkaný vzhled. Má rovněž skvělé hřejivé vlastnosti.

Zářivé barvy

Trendy pro podzim 2014 ukazují, že bude IN povlečení s výraznějšími barvami. Zaujmout může oranžové povlečení, které je doplněno temně červenou a také žlutou barvou. V pochmurných podzimních dnech takovéto povlečení doslova rozzáří vaši ložnici a vy se tak hned budete do nového rána probouzet veseleji.

Moderní povlečení: Trendy pro podzim 2014
Moderní povlečení: Trendy pro podzim 2014

Přírodní barvy

Moderní povlečení pro podzim 2014 lze zvolit nejen v zářivých barvách. Ti z vás, kteří nemají v oblibě zrovna zářivě červenou či oranžovou barvu, nechť zvolí decentnější tlumené přírodní barvy.

Moderní povlečení: Trendy pro podzim 2014
Moderní povlečení: Trendy pro podzim 2014

Příjemný vzhled vaší ložnici pro podzimní čas dodá například ložní povlečení v zelenohnědé barvě. Je vyrobeno ze stoprocentní bavlny, takže splní základní předpoklad – přispěje k vyššímu komfortu i v době, kdy už budou noci velmi chladné.

Zelené ložní povlečení je trendy po celý rok, zejména však na jaře a právě na podzim. Zatímco na jaře navozuje pocit příchodu krásných dnů, na podzim naopak zahřeje na duši a dá alespoň trochu vzpomenout na období, kdy jste se venku procházeli po zelených loukách.

Nezapomeňte také na to, že i vaše děti chtějí spát útulně a pohodlně. Povlečení do dětského pokoje se rovněž řídí trendy. V poslední době je velmi oblíbené zejména dětské povlečení s potisky, ať už s oblíbenými postavičkami z pohádek, nebo s přírodními či zvířecími motivy.

Moderní povlečení: Trendy pro podzim 2014
Moderní povlečení: Trendy pro podzim 2014

Ať už zvolíte zelené, hnědé či zářivě oranžové barvy, myslete na to, že moderní povlečení pro podzim 2014 by vás mělo především zahřát.

[Nahoru ↑]


Hodnocení

Hodnocení: 1 hvězdiček/ Hodnoceno: 3x

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!