Odkazy

verze pro tisk

Samolepky na stěny: Trendy pro rok 2013

29. červen 2013

Samolepky na stěnu se staly takřka nedílnou součástí výbavy mnoha domácností. Není divu, každý z vás, kdo je již vyzkoušel, nám jistě rád potvrdí, že se jedná opravdu o velmi originální zpestření vzhledu interiéru. Pojďme si sdělit, jaké jsou nejnovější trendy v oblasti samolepek na zeď.

Sportovní samolepky na stěny letí

Nová kolekce samolepek na stěnu, která obsahuje nejnovější trendy pro rok 2013, se zaměřuje především na konkrétní témata. IN jsou zejména ty samolepky, které se specializují na sport.

Téměř každý z nás je aktivním nebo alespoň pasivním sportovcem, má rád nějaký druh sportu. Sportovní tématika tudíž logicky nechybí ani ve vybavení domácnosti.

Nová kolekce samolepek na stěnu toto jednoznačně podchytává, sportovní tématika je v ní přítomna hojně.

Další trendy samolepky na stěny 2013

Trendy v roce 2013 dále ukazují, že převládají také samolepky na stěnu s přírodními motivy. Trochu překvapivěji vyznívá další trend, kterým jsou hudební motivy. Ty se dosud příliš často neobjevovaly, dnes však společně se zmíněnými doslova dominují.

Zajímavostí je také to, že se lidé stále častěji ptají, zda se dělají nějaké speciální samolepky pro zamilované.

Odpověď je jasná- ano. Samolepky pro zamilované s motivy srdíček apod. jsou běžně k dostání v novách i starších kolekcích.

Samolepky do dětského pokoje

Samolepky na stěny mohou být také ideální jako dárek pro děti. Ty si s jejich pomocí vytvoří svůj dětský pokojík dle obrazu svého.

Stačí jen zvolit vhodná témata, která vašim dětem imponují. Mohou to být třeba právě některé z nové kolekce samolepek na stěny, třeba zmíněné sportovní.

Ať už zvolíte nové nebo starší kolekce, rozhodně vám samolepky na zeď zkrášlí domácnost a její jednotlivé místnosti. Jsou vhodné nejen do obývacích pokojů, ale i do kuchyně nebo ložnice.

[Nahoru ↑]


Hodnocení

Hodnocení: 2 hvězdiček/ Hodnoceno: 4x

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!